Verf mijn muur!

Muurschilderingen op maat!

Alle ontwerpen/onderwerpen zijn mogelijk (strip-figuren, film personages, muzikanten, games, wagens,…) 90% van de schilderingen zijn op 1 dag te voltooien, grootte of complexiteit zorgen er soms voor dat een werk 2-3 of zelden 7-14 dagen in beslag neemt.

Om het mezelf gemakkelijk te maken werk ik met dagprijzen:

Voor particulieren €500/dag (cash te betalen), bedrijven krijgen een offerte op maat.
Dit omvat alles van meetings, schetsen, transport tot materiaal en werkuren.

Muurschildering aanvragen
info@matthewdawn.com

Meer informatie onder de voorbeelden.

Hoe ga ik te werk?

1 U mailt me met uw voorstel, liefst met voorbeelden of de gewenste afbeelding in de bijlage. Een foto of omschrijving van uw muur/oppervlakte helpt ook! info@matthewdawn.com

2 Ik antwoord zo snel ik kan maar dit kan soms een dag of 2 duren.

3 We bespreken de opdracht via email of telefoon en spreken een datum af waarop ik het werk kan komen doen.

4 Op de afgesproken datum kom ik langs uw thuis, bedek ik een ruime oppervlakte rond de muur met doeken om verf spatten te vermijden, kleine wand objecten worden afgetaped en de muur wordt beschilderd.

5 Het helpt als de muur een effen oppervlak en uniforme kleur heeft (super als je daar nog een restante pot verf van hebt)

6 Enkel als u tevreden bent van het eindresultaat betaalt u en geniet u jaren lang van uw muur!

Vragen?
info@matthewdawn.com

 

Send me an email via this form:

Name:*
E-mail:*
Subject:
Message: