Verf mijn muur!

Muurschilderingen op maat!

Wat is mogelijk?

Zo goed als alle ontwerpen/onderwerpen zijn mogelijk, gaande van strip-figuren, film personages, muzikanten tot games, wagens, etc. Hebt u een specifiek beeld of design in gedachten? Mail de afbeelding dan door samen met je vraag naar info@matthewdawn.com

Leonard Cohen portret in een Antwerpse loft. Duur: 2 dagen.

Hoeveel tijd neemt het in beslag?

90% van muurschilderingen zijn op 1 dag te voltooien, dit geldt voor de meeste kinderkamers of kantoor ruimtes. De grootte of complexiteit van een werk zorgen er soms voor dat het 2-3 dagen of zelden 7-14 dagen in beslag neemt. Voor een beter inzicht kan u me altijd contacteren.

Hoeveel gaat me dat kosten?

Om het gemakkelijk te maken werk ik met dagprijzen. Die prijs is het laagst als je al een ontwerp of afbeelding hebt. Bedrijven en particulieren die een custom design willen contacteren me best even voor een correcte offerte die aansluit bij hun wensen.

Hoe gaat het in z’n werk?

1. U mailt me met uw voorstel, liefst met voorbeelden of de gewenste afbeelding in de bijlage. Een foto of omschrijving van uw muur/oppervlakte helpt!  info@matthewdawn.com

2. Ik antwoord zo snel ik kan maar dit kan soms een dag of 2 duren.

3. We bespreken de opdracht via email of telefoon, als het nodig is kom ik even langs. Het doel is om een overeenkomst te vinden over het ontwerp en de kostprijs. Als we een akkoord hebben spreken we  een datum af waarop ik het werk kom uitvoeren.

4. Op de afgesproken datum kom ik langs, bedek ik een ruime oppervlakte rond de muur met doeken om verf spatten te vermijden, kleine wand objecten worden afgeplakt en de muur wordt beschilderd.

5. Het helpt als de muur een effen oppervlak en uniforme kleur heeft (super als je daar nog een restante pot verf van hebt)

6. Enkel als u tevreden bent van het eindresultaat betaalt u en geniet u jaren lang van uw muur!

Vragen?
info@matthewdawn.com

 

Contacteer me via dit formulier:

Name:*
E-mail:*
Subject:
Message: