Live Art Performances

Live Graffiti and Digital Painting.

Matthew Dawn Graffiti Artist Nike ELC Laakdal Belgium
Beschilderde container voor Nike European Logistics Center’s 20 jarig bestaan te Laakdal.

Schilderen voor publiek is altijd leuk en telkens een unieke ervaring. Bekijk de onderstaande voorbeelden ter inspiratie of contacteer me voor extra info en prijzen.

Mogelijkheden

Graffiti met spuitbussen (niet-stinkende en kleine ruimte vriendelijke verven zijn mogelijk) – Muurschilderingen met borstel – Live Digital Painting – Designs op voorhand afspreken – Freestyle – Teambuilding graffiti workshops.

RedBull

Werken op een klant-gericht event van de Belgische verdeler van RedBull was een fantastische ervaring. Mijn werk maakte deel uit van de entree. Bezoekers kwamen binnen langs een ongure achtersteeg, vol brandende vaten, rommel en rook. De steeg kwam uit op een nachtwinkel waar een acteur de bezoekers verwelkomde en door liet naar het feest via een verborgen deur. Maar eerst kwamen ze drie acts tegen, een prostituee die hen vast klampte, een saxofoon speler en mezelf als artiest, werkende op een auto-wrak. Ik verwerkte fluoriserende verf in het werk voor een licht gevend effect onder de black-lights.

Citroen C4

For CitroĆ«n’s launch of 4 new models in Belgium I did a live painting. I was asked to paint their most important new model, the C4 Cactus. I took me 12 hours to complete while about a thousand guests strolled around the convention.

Matthew Dawn Citroen Cactus C4 Graffiti street art live painting Brussels bruxelles brussel vlaanderen belgie
Matthew Dawn Citroen Cactus C4 Graffiti Brussels
Matthew Dawn Citroen Cactus C4 Graffiti street art live painting Brussels bruxelles brussel vlaanderen belgie

Live Digital Painting

Het laatste maar zeker niet de minste dienst die ik als artiest aanbied is het live-digitaal schilderen van genodigden op events. Vanachter een laptop, tekentablet of iPad zoek ik de zaal af naar een interessant tafereel. Via het media systeem ter plaatse worden de creaties live geprojecteerd doorheen de zaal via tv-schermen of projectoren. De reacties zijn altijd de moeite waard. Elke nieuwe tekening presenteert krijgt de vraag, wie is het deze keer? Waar staan die mensen? Wat is hij aan het schilderen? Langzaam aan, als ik verder bouw aan het 15-20 minuten schilderij, wordt het beeld duidelijker en beginnen de eerste gasten te gokken wat het is. Entertainment en plezier gegarandeerd!

De beelden worden later opgestuurd via email en kunnen op aanvraag ingekleurd of print-klaar gemaakt worden.

Matthew Dawn Graffiti Digital Artist Live Painting WHite Rabbits
Drukke discussies tijdens een werknemers-feest. Gemiddeld neemt 1 tekening 15-20 minuten in beslag en wordt deze tijdens het maken ervan, geprojecteerd in de zaal.
Matthew Dawn Graffiti Digital Artist Live Painting WHite Rabbits
Collega met cava. Werken in zwart wit brengt sneller resultaat en presenteert beter in een zaal. Kleuren kunnen optioneel later worden bijgevoegd.